Relatia cu Start Finance a debutat la un targ de imobiliare din Bucuresti. Desi la inceput am fost usor sceptici atat eu, cat si prietena mea, in momentul in care am gasit casa pe care ne-o doream am apelat de curiozitate pentru oferte de credite. De atunci parcursul a fost usor. Am primit cea mai buna oferta din acel moment, am inteles ce era mai bine pentru noi – au ajutat explicatiile detaliate ale fiecarui pas din proces – si am reusit sa ne mutam in noua noastra casa.

Recomand serviciile Start Finance pentru profesionalismul si increderea de care au dat dovada!


Dragos C.
Inginer proiectant

Experienta mea cu Start Finance a fost una bazata pe profesionalism, transparenta, punctualitate si seriozitate. Colaborarea cu ei mi-a depasit asteptarile.

Am ramas placut impresionat de rabdarea, flexibilitate si bunatatea de care au dat dovada.


Razvan M.
Software Arhitect, Thales Romania

Super tare interactiunea cu cei de la Start Finance. Si profi. Nu numai ca nu am umblat eu dupa acte, dar ei au discutat permanent cu dezvoltatorul sa obtina documentele la timp pentru a finaliza dosarul de credit. Au trecut mai bine de 1.5 ani de cand ne-am vazut prima data la un targ imobiliar.  Desi imobilul a fost finalizat cu un an intarziere, am tinut permanent legatura, s-au deplasat pentru rezolvarea fiecarei spete, au pus presiune pe dezvoltator si evaluator sa urgenteze lucrurile, au discutat cu banca si au gasit solutii la probleme aparute pe ultima suta de metri (unele chiar la intalnirea pentru semnarea contractului). De asemenea au fost prezenti la semnarea contractelor (de creditare, de ipoteca, de vanzare-cumparare etc).

Ii recomand cu incredere!


Tiberiu D.
Prohuman Romania

Am dorit sa achizitionez un imobil prin credit ipotecar si am apelat la Start Finance pentru sfaturi si ajutor cu documentele, dar si cu alegerea celei mai bune oferte care sa se plieze cu necesitatile mele. Desi am avut cel mai dificil caz in care multi ar fi renuntat, cei de la Start Finance au reusit sa ma ajute sa duc pana la bun sfarsit tranzactionarea si sa inchei cu succes achizitia imobilului. Pe tot parcusul procesului de creditare, am fost informata intotdeauna cu starea dosarului meu si ce va urma sa se intampla mai departe, fiind tot timpul in legatura cu banca si proprietarii imobilului.

Cu siguranta voi recomanda cu mare drag aceste servicii!


Bianca C.
Consultant SAP, Convotis Romania

Am trecut recent prin experiența finanțării achiziției unui apartament prin credit bancar.

Imaginea mea era ca rolul unui broker este sa te ajute sa găsești cea mai buna oferta din piața și sa te asiste în procesul de obținere a creditului respectiv. Și poate ca teoretic așa și este.

Dar tehnicalitățile aferente întregului proces, comunicarea cu toate părțile implicate (banca, dezvoltatorul și chiar notarul) si alinierea programului și pozițiilor fiecăruia s-au dovedit a fi atât de solicitante, astfel încât suportul primit din partea Start Finance a fost esențial în toată aceasta perioada.

Și le mulțumesc pentru implicarea avuta!


Zemy A.
Managing Director, Wizrom Software Romania 

Suntem foarte multumiti de colaborarea cu Start Finance! Apreciem profesionalismul si flexibilitatea dumnealor. Implicarea dumnealor este ireprosabila.

Un real ajutor in obtinerea produselor bancare de care am avut nevoie. Pe tot parcursul procesului de aprobare al creditelor am pastrat legatura telefonic si prin whatsapp, am fost informati permanent de statusul dosarelor si am primit, cu promptitudine, raspuns tuturor intrebarilor noastre.

Motive pentru care vom recomanda cu incredere :

  1. ECHIPA tanara, ancorata in “problema”
  2. RABDAREA de a explica termeni financiari si bancari, si de a ne ajuta in procesul de obtinere a produselor bancare
  3. FLEXIBILITATEA si disponibilitatea de a ne vedea la o locatie aleasa de comun acord, astfel incat sa nu trebuiasca sa traversezi orasul la ore de varf
  4. Un consultant a fost prezent la fiecare semnare de contract… atat la banca, cat si la notar
  5. Nu a trebuit sa ne ocupam de nimic.

Multumim pentru tot si succes in continuare!


Gabriela N
ABC Eurodent

 

 Colaborarea cu Start Finance a fost cea mai buna alegere pe care puteam sa o fac, in momentul in care ne-am decis sa ne mutam la casa noastra.
De la faptul ca am stiut de la bun inceput la ce sa ne asteptam, la faptul ca ne-au explicat absolut toate detaliile, ne-au prezentat mai multe oferte, si cel mai important – ca ne-au scutit de toata bataia de cap si drumurile pe la diferite institutii financiare.
Doar ne-am prezentat la notar si banca, si am semnat la final – extrem de simplu.
II recomand cu caldura si am sa apelez din nou la ei, cu proxima ocazie.


Marian P
Logistic & Fleet Coordinator, Brand on Board

 

Colaborarea cu Start Finance a fost cea mai buna alegere, deoarece sunt cu adevarat profesionisti. Au dat dovada de multa rabdare, orientare catre solutii pentru toate obstacolele intampinate si mai ales orientare catre client, adaptandu-se tuturor cerintelor mele. Mi-au explicat fiecare pas din proces, inclusive provocarile care ar putea aparea si totul a decurs conform asteptarilor si informatiilor primite. Multumesc!


Diana J
Service Delivery Manager, Infosys Consulting

 

Relatia mea cu Start Finance: am avut de la inceput un sprijin total, ma refer la faptul ca mi-a fost explicat de la bun inceput fiecare detaliu – tipul de credit de care am avut nevoie, cele mai bune 3 oferte, eventualele costuri. La prima intalnire am discutat cred ca undeva la 2 ore, explicandu-mi efectiv tot ce trebuia stiut. Pentru un non-economist ca mine a fost un ajutor foarte important.
Important de asemenea a fost ca nu am plecat de la birou pentru acte, nici macar 5 minute (exceptand evident semnarea contractului la banca).
Le multumesc frumos pentru ajutor si cu siguranta daca voi mai avea nevoie de Start Finance, voi apela cu incredere


Florin S
General Manager JCL Logistics

 

Fiind o cunoscatoare a beneficiilor aduse de un specialist ce poate intermedia nevoia si oferta de pe piata bancara, nu am ezitat sa apelez din nou la astfel de servicii in toamna anului 2021. Recomand Start Finance pentru comunicarea excelenta, solutiile optime oferite avand in vedere contextul celui ce initiaza cererea si rapiditatea cu care s-a dus la bun sfarsit intreaga operatiune. Am economisit foarte mult timp si energie din a cauta diferitele oferte in piata, compararea lor, depunerea si transmiterea intregii liste de documente.
Recomand cu inima deschisa cel putin o discutie cu aceasta echipa, solutiile pot aparea pe neasteptate.


Loredana V
Manager Companie Multinationala

 

Am cautat o solutie pentru a face un credit ipotecar si Start Finance a gasit-o in cel mai scurt timp. Chiar daca sansele erau mici, situatia era complexa si urgenta, totul s-a rezolvat intr-un timp foarte scurt! Implicarea domnului Paul, dar si colaborarea dumnealui cu banca si cu mine a fost tot timpul importanta, dand dovada de profesionalism. Recomand cu incredere serviciile Start Finance!


Laura R
Medic rezident Spital Universitar de Urgenta Militar Central “Dr. Carol Davila”

 

Multumesc echipei Start Finance pentru promptitudinea si profesionalismul de care a dat dovada. Recomand 100% pentru modul de rezolvare a solicitarilor si implicarea aratata.

Silvia T
Manager Alexius Team

Cand le povestesc oamenilor ca am reusit sa cumpar un apartament cu credit ipotecar in mai putin de o luna nu ma crede nimeni. Povestea mea nu ar fi sunat la fel fara Start Finance Solutions. Multumesc pentru profesionalismul si proactivitatea de care dati dovada!

Ioana B

Legal Innovation & Operations Manager, UIPATH Romania

Eu am avut o situatie complexa, aveam nevoie de consolidare de credite, refinantare, optimizare de costuri lunare si cautam o banca flexibila si, mai mult decat orice, nu aveam timp sa alerg pe la banci, sa compar oferte, sa negociez. Efectiv nu aveam disponibilitatea pentru un plus de stres.

Start Finance m-a ajutat cu mai mult decat un nou contract de creditare, a facut ca toata operatiunea sa se intample fara stres, fara timp pierdut si foarte repede.

Recomand oricui, indiferent de marimea, durata si scopul creditului sa deschida o discutie cu Start Finance.


Daniel B
Senior Product Manager, UIPATH Romania

Eu si logodnica mea am avut nevoie de un credit de nevoi personale. Start Finance ne-a ajutat foarte mult cand ne-am hotarat sa obtinem acest tip de credit. Ne-au fost explicate avantajele si dezavantajele fiecarei variante de finantare. Am avut parte de suport constant si avizat din partea lor. Start Finance a gasit cea mai buna dobanda la momentul respectiv. Au fost FLEXIBILI (ne-am intalnit dupa programul meu de lucru), PUNCTUALI si de INCREDERE.

Ii recomandam tuturor celor ce vor sa aiba parte de servicii pro.


Mihai C
Fan Curier, Romania

La adresa celor de la Start Finance Solutions am numai cuvinte de lauda. Intotdeauna au dat dovada de seriozitate,profesionalism si promptitudine. Sunt multumita si voi continua colaborarea si pe viitor, daca voi mai avea nevoie de un credit.
Veronica E
Politist local, Primaria Clinceni

Parerea mea este ca ar fi nedrept ca experienta lucrului cu Start Finance Solutions s-o descriu in doar o insiruire de atribute. Faptul ca sunt profesionisti, pasionati de ceea ce fac si extrem de atenti la client sunt lucruri de care majoritatea oamenilor isi pot da seama de la prima interactiune, dar eu cred că nu despre asta e vorba.
Ce mi-a ramas mie din experientele (am apelat la mai multe servicii) cu ei este definitia unui serviciu perfect. Am apelat de patru ori pana acum la cei de la Start Finance Solutions si daca vreodata o sa mai am nevoie de credite, nici nu-mi pun problema ca as avea nevoie sa caut pe altcineva. Pentru mine e destul de simplu, pana acum tot ce am avut nevoie a fost cea mai buna optiune din acel moment. Si partea cea mai buna? N-a fost nevoie sa ridic un deget. Si dacă mai e nevoie sa adaug ceva a fost si totul gratuit. Suna utopic,dar e simpla realitate.
Cu fiecare ocazie ii voi recomanda pe cei de la Start Finance Solutions!
Laurentiu S
Programator Software, AVIRA Romania

Impreuna cu sotia am luat decizia de a ne construi o casa. Aveam ceva bani pentru a cumpara un teren si pentru constructia casei. Ca de obicei, suma totala estimata de noi a fost insuficienta pentru a finaliza constructia.Am apelat la un imprumut bancar, intermediat de cei de la Start Finance Solutions. Dosarul de credit s-a aprobat rapid. Ulterior am apelat pentru un al doilea credit de nevoi personale tot prin Start Finance Solutions.
Tin sa le multumesc celor de la Start Finance Solutions pentru ajutorul acordat in obtinerea celor 2 credite de nevoi personale!
Florin S
Pensionar M.A.I