Cand le povestesc oamenilor ca am reusit sa cumpar un apartament cu credit ipotecar in mai putin de o luna nu ma crede nimeni. Povestea mea nu ar fi sunat la fel fara Start Finance Solutions. Multumesc pentru profesionalismul si proactivitatea de care dati dovada!

Ioana B

Legal Innovation & Operations Manager, UIPATH Romania

Eu am avut o situatie complexa, aveam nevoie de consolidare de credite, refinantare, optimizare de costuri lunare si cautam o banca flexibila si, mai mult decat orice, nu aveam timp sa alerg pe la banci, sa compar oferte, sa negociez. Efectiv nu aveam disponibilitatea pentru un plus de stres.

Start Finance m-a ajutat cu mai mult decat un nou contract de creditare, a facut ca toata operatiunea sa se intample fara stres, fara timp pierdut si foarte repede.

Recomand oricui, indiferent de marimea, durata si scopul creditului sa deschida o discutie cu Start Finance.


Daniel B
Senior Product Manager, UIPATH Romania

Eu si logodnica mea am avut nevoie de un credit de nevoi personale. Start Finance ne-a ajutat foarte mult cand ne-am hotarat sa obtinem acest tip de credit. Ne-au fost explicate avantajele si dezavantajele fiecarei variante de finantare. Am avut parte de suport constant si avizat din partea lor. Start Finance a gasit cea mai buna dobanda la momentul respectiv. Au fost FLEXIBILI (ne-am intalnit dupa programul meu de lucru), PUNCTUALI si de INCREDERE.

Ii recomandam tuturor celor ce vor sa aiba parte de servicii pro.


Mihai C
Fan Curier, Romania

La adresa celor de la Start Finance Solutions am numai cuvinte de lauda. Intotdeauna au dat dovada de seriozitate,profesionalism si promptitudine. Sunt multumita si voi continua colaborarea si pe viitor, daca voi mai avea nevoie de un credit.
Veronica E
Politist local, Primaria Clinceni

Parerea mea este ca ar fi nedrept ca experienta lucrului cu Start Finance Solutions s-o descriu in doar o insiruire de atribute. Faptul ca sunt profesionisti, pasionati de ceea ce fac si extrem de atenti la client sunt lucruri de care majoritatea oamenilor isi pot da seama de la prima interactiune, dar eu cred că nu despre asta e vorba.
Ce mi-a ramas mie din experientele (am apelat la mai multe servicii) cu ei este definitia unui serviciu perfect. Am apelat de patru ori pana acum la cei de la Start Finance Solutions si daca vreodata o sa mai am nevoie de credite, nici nu-mi pun problema ca as avea nevoie sa caut pe altcineva. Pentru mine e destul de simplu, pana acum tot ce am avut nevoie a fost cea mai buna optiune din acel moment. Si partea cea mai buna? N-a fost nevoie sa ridic un deget. Si dacă mai e nevoie sa adaug ceva a fost si totul gratuit. Suna utopic,dar e simpla realitate.
Cu fiecare ocazie ii voi recomanda pe cei de la Start Finance Solutions!
Laurentiu S
Programator Software, AVIRA Romania

Impreuna cu sotia am luat decizia de a ne construi o casa. Aveam ceva bani pentru a cumpara un teren si pentru constructia casei. Ca de obicei, suma totala estimata de noi a fost insuficienta pentru a finaliza constructia.Am apelat la un imprumut bancar, intermediat de cei de la Start Finance Solutions. Dosarul de credit s-a aprobat rapid. Ulterior am apelat pentru un al doilea credit de nevoi personale tot prin Start Finance Solutions.
Tin sa le multumesc celor de la Start Finance Solutions pentru ajutorul acordat in obtinerea celor 2 credite de nevoi personale!
Florin S
Pensionar M.A.I